5 motive sa vizitezi dentistul

cand sa mergi la dentist

5 motive sa vizitezi dentistul. Stim ca pentru multi dintre voi nu este o placere sa vizitati medicul stomatolog, fie din cauza temerilor din copilarie, fie din idei preconcepute sau in urma unei experiente neplacute. Indiferent de motivul pe care il aveti pentru a ocoli dentistul, suntem aici sa va spunem ca aceasta nu este o idee buna. Intretinerea sanatatii orale nu se poate realiza, din pacate, doar acasa.

In cazul in care nu stiti cand ar trebui sa vizitati cabinetul stomatologic (o data la 6 luni), va lasam in articolul de astazi 5 motive IMPORTANTE pentru care sa va programati de urgenta.

Asadar, iata 5 motive sa vizitezi dentistul:

1. Halena – respiratie urat mirositoare

Halena poate fi semnul unei infectii sau afectiuni dentare si nu numai, de aceea este bine ca aceasta sa nu fie ignorata.

2. Ingalbenirea dintilor

Placa, o pojghita lipicioasa de bacterii, incepe sa se formeze pe dinti la 4-12 ore dupa spalare. Este important sa va periati dintii de 2 ori pe zi pentru a evita depunerea acesteia.

3. Sangerarea gingiilor dupa periajul dintilor

Sangerarea gingiilor poate fi semnul unor afectiuni gingivale, care netratate, pot crea numeroase probleme. Mai multe despre sangerarile gingivale aici!

4. Dureri de dinti

Nu ignorati durerile de dinti, sau optati pentru alevierea temporara a durerii cu ajutorul medicamentelor. Durerile de dinti sunt semne clare ale unor afectiuni dentare.

5. Diabetul

Diabetul creste potentialul dezvoltarii afectiunilor gingivale si vice-versa, afectiunile gingivale pot accelera dezvoltarea bolii. Vizitati medicul stomatolog regulat pentru mentinerea sanatatii atat orale cat si generale. Cititi mai multe despre relatia dintre diabet si sanatatea danturii aici!

Va asteptam la clinica stomatologica Artis Med – Dr. Sam Seyedin!
Programari: 0734.33.44.44

5 motive sa vizitezi dentistul

Programeaza-te!

O vizita azi te poate scuti de 10 vizite mai tarziu

Did you like this? Share it!

0 comments on “5 motive sa vizitezi dentistul

Leave Comment

Suna acum