Despre clinica noastra

Bine ati venit la ArtisMed – Dr. Sam Seyedin! Suntem o clinica dentara bine stabilita in Bucuresti, cu o experienta de peste 22 de ani si mii de clienti multumiti. Clinica noastra va ofera o paleta completa de servicii, in functie de nevoile dumneavoastra.

Fie ca sunteti interesati de un tratament specific sau doar de un control de rutina, echipa noastra este pregatita sa va ofere ingrijirea profesionala de care aveti nevoie, intr-un mediu modern si placut.

Serviciile noastre sunt destinate intregii familii, cuprinzand tratamentul tuturor afectiunilor dentare de la simplu la complex. Mai multe detalii despre SERVICIILE NOASTRE aici.

Sa va imbunatatiti zambetul si sanatatea orala este cea buna investitie pe care o puteti face in dumneavoastra. Pe langa cresterea substantiala a increderii de sine, va veti dezvolta atat relatiile personale cat si cele profesionale.

Noi credem cu tarie ca oricine merita cel mai luminos zambet posibil, de aceea echipa noastra se angajeaza sa va ofere zambetul frumos si sanatos la care ati visat dintotdeauna.

 

Tehnologie de ultima generatie

Pentru succesul garantat al tratamentelor utilizăm echipamente de ultimă generaţie: 3 autoclave pentru sterilizare produse de compania Sirona, cel mai renumit fabricant în acest domeniu pe plan mondial, centrifugă pentru PRGF, maşină automată de spălat şi dezinfectat instrumente, 5 microscoape ultraperformante (Zeiss, Flexion-CJ Optik şi Global G6), unituri cu fibră optică, 2 aparate pentru inhalosedare, tehnologie pentru sedare profundă, laser cu diodă, lampă albire ZOOM WhiteSpeed LED, lupe dentare, micromotor endodontic rotativ şi lista poate continua.

Sterilizarea perfectă, tehnicile şi tehnologiile avansate, personalizarea planului de tratament, competenţa cadrelor medicale şi atmosfera primitoare de la ArtisMed – Dr Sam Seyedin sunt doar câteva dintre motivele pentru care pacienţii noştri trec pragul clinicii dentare și revin cu încredere.

Sam Seyedin
Medic specialist Chirurgie Maxilo-Faciala
Silvia Seyedin
Medic Specialist Stomatologie Generala
Florina Panait
Medic
Stomatolog
Sepand Seyedin
Medic Specialist
Ortodontie
Stefan Dima
Medic 
stomatolog
Mielus Ana Maria
Asistenta
Virdol Floriana
Asistenta

Te asteptam la numerele de telefon 021.313.30.55 sau 0734.33.44.44
Luni – Joi 10.00 – 18.00, Vineri 10.00 – 15.00 | Email la contact@artismed.ro ori completeaza  formularul de contact

Suna acum