Pedodontie / Stomatologie Pentru Copii

Pedodontie Stomatologie Copii

De ce sa alegi un medic specializat in pedodontie?

Clinica ArtisMed – Dr. Sam Seyedin ofera un mediu calm si placut pentru ca micul pacient sa se simta in siguranta si sa uite de frica de medicul dentist.

Medicul dentist pediatru poate asigura mentinerea sanatatii cavitatii bucale. Diferenta dintre pedodont si medicul stomatolog fiind anii in plus de pregatire profesionala teoretica si practica in lucrul cu copii.

Este important ca vizita la medicul specialist sa se realizeze incepand cu varsta de 1 an sau dupa aparitia primului dinte de lapte.

Medicul dentist pediatru poate asigura dezvoltarea corecta a danturii si a cavitatii bucale.

NU MAI ASTEPTA

Programeaza-te acum:

Planifica o consultatie!Incepe schimbarea…

copil la dentist

Pedodontie – avem noi grija de cel mic

Pedodontia se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul afectiunilor dintilor temporari (de lapte) si a dintilor permanenti. Pacientii sunt copiii mici si tinerii adulti.

Eruptia primului dinte de lapte este in jurul varstei de 6 luni  si atunci ar trebui sa se faca prima vizita la medicul pedodont.

De ce sa alegi ArtisMed – Dr. Sam Seyedin?

 

Copiii vin cu placere:

Copiii sunt adesea agitati cand vine vorba de vizita la dentist sau la doctor. Medicul nostru pedodont este pregatit sa ii faca pe cei mici sa se simta in largul lor, printr-o serie de abilitati care creeaza o relatie speciala intre el si copil.

Echipa ArtisMed – Dr. Sam Seyedin are experienta in lucrul cu copiii, creand un mediu confortabil si distractiv care sa il distraga pe cel mic inainte si in timpul consultatiei.

Copiii invata cum sa aiba grija de dintii lor:

Este greu pentru parinti sa ii invete cum sa se perieze si sa foloseasca ata dentara corect. Copiii pot omite anumite suprafete ale dintilor favorizandu-se astfel aparitia cariilor.

Medicul nostru instruit in pedodontie ii va invata pe copii tehnicile optime de pastrare a unei igiene orale corecte.

Asigura sanatatea orala devreme:

Prin colaborarea din timp cu medicul pedodont se asigura sanatatea dintilor de lapte cu mentinerea lor pe arcada, determinand astfel dezvoltarea armonioasa si corecta a arcadelor dentare si a aparatului dento-maxilar in ansamblu.

Te asteptam in clinica ArtisMed – Dr. Sam Seyedin!

Te asteptam la numerele de telefon 021.313.30.55 sau 0734.33.44.44
Luni – Joi 10.00 – 18.00, Vineri 10.00 – 15.00 | Email la contact@artismed.ro ori completeaza  formularul de contact

Suna acum