Stomatologie Generala

Stomatologia generala cuprinde metode menite sa amelioreze si sa trateze diferite afectiuni ale dintilor, precum cariile si complicatiile rezultate din netratarea acestora.

Finalitatea procedurilor din stomatologia generala este de a reda structura, functionalitatea si aspectul dintilor tratati.

Vizita la medicul stomatolog se efectueaza o data la 6 luni pentru prevenirea afectiunilor dentare si mentinerea unui zambet imaculat.

NU MAI ASTEPTA

Programeaza-te acum:

Planifica o consultatie!Incepe schimbarea…

Stomatologie-Generala

Prin stomatologie generala intelegem ramura medicinii ce se ocupa cu prevenirea(profilaxia), diagnosticarea si tratarea problemelor aparute la nivelul cavitatii bucale.

Stomatologia generala cuprinde o serie de tratamente menite sa imbunatateasca sanatatea orala, pornind de la cariile simple pana la probleme mai complexe cauzate de acestea. Scopul acestor proceduri este redarea operationalitatii si structurii dintilor precum si a esteticii acestora. Astfel tu te bucuri de dinti frumosi si sanatosi.

Printre procedurile efectuate de medicul stomatolog numaram: consultatia stomatologica, metodele de preventie (profilaxie) si terapia cariilor (odontoterapie).

Profilaxie/igiena orala
Un aspect important din stomatologia generala este reprezentat de metodele preventive. Profilaxia cuprinde totalitatea procedurilor stomatologice menite sa previna aparitia afectiunilor dentare precum aparitia cariilor, complicatiilor acestora si a bolilor parodontale.

Acestea includ: educatie preventiva, periaj profesional, detartraj, airflow si multe altele.

citeste Mai mult
Terapia Cariilor (odontoterapie)
Cariile sunt unul din motivele principale pentru vizita la medicul stomatolog, ele fiind niste leziuni distructive si dureroase cauzate de bacteriile existente in cavitatea bucala, stil de viata si igiena orala precara.

Netratarea cariilor poate duce la numeroase probleme precum bolile parodontale sau afectiuni ale pulpei dentare, respectiv a canalelor radiculare.

citeste mai mult

 

Te asteptam in clinica ArtisMed – Dr. Sam Seyedin!

Te asteptam la numerele de telefon 021.313.30.55 sau 0734.33.44.44
Luni – Joi 10.00 – 18.00, Vineri 10.00 – 15.00 | Email la contact@artismed.ro ori completeaza  formularul de contact

Suna acum