Frica de dentist

Frica de dentist. Dentofobie.

Depaseste-ti frica de dentist cu o vizita la clinica noastra stomatologica ArtisMed – Dr. Sam Seyedin.

Te confrunti cu dentofobie? Aici la ArtisMed – Dr. Sam Seyedin, echipa noastra calda si primitoare este pregatita sa te asiste la orice pas. Suntem dedicati sa ajutam pacientii emotionati si sa oferim tratamente stomatologice de calitate celor care se simt agitati sau carora le este frica sa paseasca in cabinetul medicului dentist.

Este destul de comun ca pacientii sa simta frica de dentist. Dentofobia afecteaza aprox. 30% dintre adulti si 43% dintre copii. Vestile bune sunt ca exista metode prin care putem acomoda aceasta anxietate si stres prin care treci. La ArtisMed – Dr. Sam Seyedin intelegem cum te simti si suntem mai mult decat dispusi sa lucram in ritmul tau pe toata durata programarii. Vrem sa te simti confortabil si relaxat in cabinetul nostru stomatologic, astfel incat sa primesti tratamentul optim de care ai nevoie. Programeaza-te acum! Tel: 0734.33.44.44.

Ce este dentofobia sau anxietatea de dentist?

Cand vine vorba de pacientii care experimenteaza acest tip de anxietate, ne referim la sentimentul de stres sau frica asociat cu vizita la medicul stomatolog. Exista o diferenta intre anxietate si fobie dentara. Prima poate varia de la forme usoare de neliniste si discomfort, pana la forme accentuate precum atacurile de panica.

Fobia de dentist este mult mai extrema, pacientii fiind coplesiti de frica pana in punctul in care renunta sa viziteze medicul stomatolog indiferent daca necesita tratament sau nu. Acesti pacienti vor trece peste discomfortul sau durerea cauzate de afectiunile dentare, doar pentru a evita sentimentul de frica.

De ce este important pentru noi la ArtisMed – Dr. Sam Seyedin sa ajutam la tratarea pacientilor ce sufera de dentofobie?

La clinica stomatologica ArtisMed – Dr. Sam Seyedin intelegem ca unii pacienti se pot simti anxiosi in timpul unei consultatii sau proceduri stomatologice. Este important pentru noi ca tu sa fii capabil sa iti depasesti aceasta frica pentru a putea primi ingrijirea orala de care ai atata nevoie. Amanarea tratamentului poate duce la agravarea afectiunilor dentare, ducand cu timpul la mai multa durere si discomfort.

Clinica stomatologica ArtisMed – Dr. Sam Seyedin te asteapta!

Echipa noastra este deschisa sa te asiste cu absolut tot si suntem nerabdatori sa pasesti pragul clinicii noastre. Daca suferi de anxietate sau de fobie dentara, nu te ingrijora. Mediul nostru calm si relaxant te va ajuta sa te destinzi si sa uiti de frica. Este o idee buna sa ne comunici fricile tale, astfel putem adapta vizita ta in functie de acestea.

Stim ca poate fi extrem de dificil pentru unii pacienti sa puna mana pe telefon si sa se programeze. Vrem sa te asiguram ca vom fi foarte primitori si blanzi pe tot parcursul vizitei tale la noi.

Investeste in sanatatea ta orala cu o vizita la ArtisMed – Dr. Sam Seyedin!
Lista completa de servicii aici.

 

Programeaza-te!

O vizita azi te poate scuti de 10 vizite mai tarziu

 

 

Did you like this? Share it!

0 comments on “Frica de dentist

Leave Comment

Suna acum