Cost implant dentar, durata si alte detalii pe care trebuie sa le afli inainte sa incepi tratamentul!

Cost implant dentar, durata si alte detalii pe care trebuie sa le afli inainte sa incepi tratamentul!

Inainte de a incepe un tratament cu implant dentar, informeaza-te! Cea mai sigura sursa este chiar medicul tau stomatolog, dar mai poti sa citesti articolele de blog, sa suni la alte clinici stomatologice, sa discuti cu persoane care au beneficiat de acest tip de tratament sau sa cauti recenzii pe internet.

In cadrul Clinicii ArtisMED – Dr Sam Seyedin punem pacientii pe primul loc, iar intreaga echipa de medici ofera toate informatiile necesare de la etapele tratamentului, pana la dezavantaje si costuri.

Inca de la prima vizita, dupa ce vei realiza o radiografie panoramica, medicul specialist implantolog iti va face un plan de tratament.

Cost implant dentar. Care este pretul acestui tratament?

Aceasta intrebare se afla printre primele pe care le vei avea in minte. Desigur, daca vei analiza listele de preturi ale diferitelor clinici stomatologice, vei putea afla care este costul unui implant dentar. Dar, implantul este doar o etapa din intreg tratamentul, deoarece este doar partea care se insereaza in os. Dupa aceasta etapa, urmeaza atasarea unor bonturi, a unei coroane sau alte proceduri suplimentare.

De aceea, costul intregului tratament cu implant dentar il poti afla doar in urma unui control stomatologic realizat de catre un medic specialist implantolog. In Clinica ArtisMED – Dr. Sam Seyedin exista si posibilitatea platii in rate a acestui tip de tratament si nu numai.

Cat dureaza intreg procesul?

In urma computerului tomograf si al consultului clinic, medicul specialist iti poate spune cu aproximatie cat dureaza intreg tratamentul. Exista si aici particularitati, deoarece situatia fiecarui pacient este unica. De exemplu, unele situatii impun tratarea altor probleme stomatologice pana se ajunge la inserarea implantului propriu-zis, deoarece ele pot determina esecul tratamentului.

Pe langa acest aspect, este important si ce tip de implant este potrivit pentru tine, cat timp dureaza vindecarea, daca ai nevoie de aditie de os sau sinus lifting. In cazul in care se opteaza pentru un implant clasic, intregul proces poate dura intre 3 si 5 luni, iar daca se opteaza pentru sistemul Fast and Fixed, timpul de asteptare va fi redus la maximum: in 24 de ore vei avea dinti ficsi!

Exista mai multe variabile de care medicul specialist implantolog trebuie sa tina cont si doar el iti poate spune care este durata aproximativa a tratamentului.

Ce tip de implant dentar este mai bun?

Datorita tehnologiei care a avansat foarte mult in ultimul deceniu, toate implanturile dentare sunt realizate din materiale 100% biocompatibile cu corpul uman. In functie de volumul de os, de pozitionare, de edentatie, medicul specialist implantolog iti va spune care este cel mai potrivit implant pentru tine. Exista diferite tipuri de implanturi: clasice, zigomatice, mini implanturi, sistemul Fast and Fixed, dinti ficsi in 24 de ore etc.

Alege o clinica stomatologica potrivita nevoilor tale! Este important ca medicul stomatolog sa iti explice etapa cu etapa ceea ce urmeaza sa faca. Pune toate intrebarile care sa te ajute sa te simti confortabil cu decizia pe care ai luat-o!

Did you like this? Share it!

0 comments on “Cost implant dentar, durata si alte detalii pe care trebuie sa le afli inainte sa incepi tratamentul!

Leave Comment

Suna acum